Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[3]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Softvér, diagnostika Honda
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



  Strana 2 z 2
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 15:15   Citovat  

někdo nějaký rady jak zprovoznit HDS s tim ELM327 wifi adapterem?
nějak se mi to nepovedlo aby to spolu komunikovalo.případně jestli funguje nějakej jinej program.
třeba Torque pro mi tu chybu najde ale neumí jí smazat
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1359 H+ body: 1 1999 Accord Type-R  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 10:46   Citovat  

Me se teda asi pred 14ti dnema podarilo s cinskym Bluetooth adapterem a Torque Lite smazat chyby z jednotky na 2000 EJ9 (ma uz OBD2 zasuvku). Mazal jsem chybu IACV a cidla teploty vzduchu.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1676 H+ body: 3 1998 Civic  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 16:05   Citovat  

DrSlimm napsal:
Me se teda asi pred 14ti dnema podarilo s cinskym Bluetooth adapterem a Torque Lite smazat chyby z jednotky na 2000 EJ9 (ma uz OBD2 zasuvku). Mazal jsem chybu IACV a cidla teploty vzduchu.

mam stejný auto ale já v Torque nikde ani to mazání chyb nenašel.jako najít mi ji to najde ale nevim jak jí smazat nebo jsem slepej
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1359 H+ body: 1 1999 Accord Type-R  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 30.6.2016 , 23:07   Citovat  

Normalne jsem dal nejaky menu a clear code
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1676 H+ body: 3 1998 Civic  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.8.2016 , 20:58   Citovat  

Tento kábel bude fungovať s tým softom? Máte niekto odskúšané?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 186 H+ body: 1 2010 Accord  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2016 , 13:52   Citovat  

mám Windows 10 , jaký kabel potřebuji k HDS ?
chci něco už odzkoušeného........
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1008 H+ body: 6 2011 Accord  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 1.9.2016 , 14:06   Citovat  

Radek_KA7 napsal:
mám Windows 10 , jaký kabel potřebuji k HDS ?
chci něco už odzkoušeného........


Dle mě je pořád nejlepší HIM od čínanů, máš plnou diag a je klid, sice trošku dražší oproti různým rádoby funkčním kabelům, ale zase se ti to vrátí, když by jsi jel párkrát do Honda Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2570 H+ body: 26 2009 Accord Tourer  
Domec je teď offline  Domec
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2017 , 11:08   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Dle mě je pořád nejlepší HIM od čínanů, máš plnou diag a je klid, sice trošku dražší oproti různým rádoby funkčním kabelům, ale zase se ti to vrátí, když by jsi jel párkrát do Honda Úsměv

Ahoj. přemýšlím že bych si koupil tu diagnostiku HIM od těch čiňanu jak si psal. Mám C6G 1997 předface, 3pin konektor. Budou mi přes ten HIM fungovat všechny funkce nebo ne nevíš? Díky za info Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 22 H+ body: 0 1997 Civic EK4  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2017 , 12:37   Citovat  

PaloSV napsal:
Tento kábel bude fungovať s tým softom? Máte niekto odskúšané?

Ano tenhle šlape v pohodě. Oproti HDS je pomalejší a neumí třeba zkrat linky který muzes udělat dratkem,ale jede.Benzíny 2001-2007 jsem zkoušel.

c6g 97 jsem nezkousel ani MB ani ej.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1172 H+ body: 4 1989 Civic  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2017 , 17:07   Citovat  

Domec napsal:
Ahoj. přemýšlím že bych si koupil tu diagnostiku HIM od těch čiňanu jak si psal. Mám C6G 1997 předface, 3pin konektor. Budou mi přes ten HIM fungovat všechny funkce nebo ne nevíš? Díky za info Úsměv


Mě se to nepovedlo, ale jít by to mělo, nějak jsem se tím nezabýval, protože to je u těhle aut zbytečný, nejjednodušší je vyblikat chybu normálně zkratováním. HDS je dobrý na novější Hondy - kalibraci VSA a takový ty věci, ale na základní diagnmostiku u starých Hond to nemá smysl a když je potřeba hledat nějakou složitější závadu tak je stejnak nejlepší měřák + osciloskop
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2570 H+ body: 26 2009 Accord Tourer  
ojary je teď offline  ojary
0
PříspěvekZaslal: 17.6.2019 , 21:35   Citovat  

zdar potrebuji radu mam hondu crv 2007 2,2cdti,nainstaloval jsem ,zde uvedenej soft a nechce se mi to spojit z ecu kabel mam obd2 ,os win8, mam i elm 327 bluetooth, v mobilu torque a taky nic Cooo???
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 11 H+ body: 0  
ojary je teď offline  ojary
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2019 , 3:33   Citovat  

tak jsem se zkusil mrknout na yotube na ten elm 327 bluethoot,a delal jsem chybu ze musim 1 sparovat bluethoot v telefonu pak az torque,tak aspon neco fachci Mrk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 11 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Softvér, diagnostika Honda
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(97373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0726s ][ Dotazy: 79 (0.0182s) ][ GZIP on - Debug on ]