Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nefunkční ukazatel rychlosti (C5g)
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 3:28   Citovat  

Zdravím.
Omlouvám se pokud už se toto téma někde řešilo nebo řeší ,ale bohužel jsem ho nenašel ...
Nefunguje mi ukazatel rychlosti u C5g 1.6 ESi(r.94) , jinak vše funguje vpořádku .
Nevíte co s tím ?

Předem moc děkuju za odpovědi a rady Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 7:07   Citovat  

počitadlo km funguje ? ecu mlčí nehlásí chybu speed senzoru?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5205 H+ body: 45 1988 Prelude  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 9:26   Citovat  

Jero napsal:
Zdravím.
Omlouvám se pokud už se toto téma někde řešilo nebo řeší ,ale bohužel jsem ho nenašel ...
Nefunguje mi ukazatel rychlosti u C5g 1.6 ESi(r.94) , jinak vše funguje vpořádku .
Nevíte co s tím ?

Předem moc děkuju za odpovědi a rady Úsměv
hoj, kdyby si to nevyresil, tak mam budiky z c5g a jsem z ostravy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2950 H+ body: 0 1991 Civic  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:13  Naposledy upravil Jero dne 10.2.2010 , 13:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

monty napsal:
počitadlo km funguje ? ecu mlčí nehlásí chybu speed senzoru?

Právě,že kilometry fungují normálně .
Auto bylo včera na STK a všecko ok , přestalo to až pak .
Nemůže být problém třeba v nějakém kontaktu kontaktu ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:14   Citovat  

TRUcKER napsal:
hoj, kdyby si to nevyresil, tak mam budiky z c5g a jsem z ostravy


Ok ,díky Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:25   Citovat  

No mohlo to byt cidlo na prevodovce, ale kdyz rikas ze funguji pocitadlo km a ecu chybu nehlasi tak to bude nejspis neco v budikach...Nehrabal se v nich nekdo? Treba spatne nasazena rucicka, nemusela byt upne docvaknuta atd...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1076 H+ body: -1 1998 Civic  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:29   Citovat  

Právě,že se v nich nikdo nehrabal , jen když jsem mluvil s bývalým majitelem tak říkal ,že se mu to stalo jednou před rokem a pak to bylo vpohodě , byl problém prej v kontaktu u některého konektrou u motoru , je to možný ? ...
Na elektriku jsem levej ,můžu zkusit mrknout na ty budíky jestli jsou ok ,ale je právě zvláštní,že vše funguje ,ale rychlost prostě ne
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:45   Citovat  

Jero napsal:
Právě,že se v nich nikdo nehrabal , jen když jsem mluvil s bývalým majitelem tak říkal ,že se mu to stalo jednou před rokem a pak to bylo vpohodě , byl problém prej v kontaktu u některého konektrou u motoru , je to možný ? ...
Na elektriku jsem levej ,můžu zkusit mrknout na ty budíky jestli jsou ok ,ale je právě zvláštní,že vše funguje ,ale rychlost prostě ne
podle mě problém v budíku , ze snímače impulsy jdou , jinak by držkovala ecu a nešli km takže interní problém .
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5205 H+ body: 45 1988 Prelude  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 13:47   Citovat  

monty napsal:
podle mě problém v budíku , ze snímače impulsy jdou , jinak by držkovala ecu a nešli km takže interní problém .

Takže mrknout na budíky j ? ... Ok,zkusím to snad to nebude nějaký velký problém .
Díky moc Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 14:36   Citovat  

me budik vynechaval, chvilku jel chvilku ne - cidlo bylo dobre, zavada byla v budikach -> vymenil sem ten tiskak co je zezadu na budikach a vse je ok....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2556 H+ body: 25 1991 CR-X  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 10.2.2010 , 14:39   Citovat  

MattiK napsal:
me budik vynechaval, chvilku jel chvilku ne - cidlo bylo dobre, zavada byla v budikach -> vymenil sem ten tiskak co je zezadu na budikach a vse je ok....

Dík Mrk OK
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
Jero je teď offline  Jero
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 0:41   Citovat  

Takže budík opět funguje , rozjel se sám od sebe ,ale určitě na to mrknu , budu měnit podsvit budíku tak to vemu při jednom : )
Dík za rady !
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 162 H+ body: 0  
Pipos je teď offline  Pipos
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 14:40   Citovat  

TRUcKER napsal:
hoj, kdyby si to nevyresil, tak mam budiky z c5g a jsem z ostravy

Hoj Trucker.....máš ještě ty budíky?...mně nějak vypověděly..a kdyžtak za kolik?...jsem z NJ(Nový Jičín). Lucy
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 30 H+ body: 0 1994 Civic  
TRUcKER je teď offline  TRUcKER
Jak malej Jarda [2]
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 14.2.2010 , 14:59   Citovat  

SZ
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2950 H+ body: 0 1991 Civic  
menor je teď offline  menor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 20:18   Citovat  

Ahoj mam podobný problém ale na accordu cg8, vytáhl jsem ho a zjistil jsem že se v zimě udělala bublinka pod ručičkou tachometru. Tohle doporučuji taky zkontrolovat. A lidi nevíte jak sundat ručičku. Dík.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 21 H+ body: 0 1999 Accord  
Pipos je teď offline  Pipos
0
PříspěvekZaslal: 14.3.2010 , 20:33   Citovat  

No můžeš použít vidličku..tou to aspoň podebereš.Ale pozor na ručičky benzínu a vhladící kapaliny..hodně rády a hlavně rychle se lámou..tak ať potom nemusíš shánět new budíky.... je to dobrý
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 30 H+ body: 0 1994 Civic  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 9:02   Citovat  

Ja mam tet podobny problem u C6g, rychlost ani Km to neukazuje, ECU nevim zda-li hlasi chybu, jelikoz mam spatne jedno cidlo na motoru, tak to sviti porad Smutný ale stalo se to nejspise kdyz sem prtojel velkou louzi... tak sem rozdelal konektor na tom cidlu na prevodovce i sem to prostriknul, stale nic, tak sem vyndal to cidlo zkousel sem merit merakem jestly ma nejaky"odpor" nic sem nenameril, ale co sem zkousel to zapojit takhle venku a tocit s nim, tak sem mi rucicla tachometru tak o milimetr hybala to mi hlava nebere

tet me napadlo, nemuze tam mit ECU zakodovanou chybu a nepusti to i kdyz uz to jakoby funguje? nemam udelat reset?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 811 H+ body: 0 1997 Prelude VTEC  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.3.2010 , 19:48   Citovat  

Hurikan napsal:
Ja mam tet podobny problem u C6g, rychlost ani Km to neukazuje, ECU nevim zda-li hlasi chybu, jelikoz mam spatne jedno cidlo na motoru, tak to sviti porad Smutný ale stalo se to nejspise kdyz sem prtojel velkou louzi... tak sem rozdelal konektor na tom cidlu na prevodovce i sem to prostriknul, stale nic, tak sem vyndal to cidlo zkousel sem merit merakem jestly ma nejaky"odpor" nic sem nenameril, ale co sem zkousel to zapojit takhle venku a tocit s nim, tak sem mi rucicla tachometru tak o milimetr hybala to mi hlava nebere

tet me napadlo, nemuze tam mit ECU zakodovanou chybu a nepusti to i kdyz uz to jakoby funguje? nemam udelat reset?


No bude chyba v tom konektoru... Poradne ho vysus,pak resetuj ecu... Jo a moc nerozumim tomu s cim si tocil? s cidlem? neukrotil jsi nejakej drat? zkontroluj i to pro jistotu...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1076 H+ body: -1 1998 Civic  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.3.2010 , 7:29   Citovat  

no na tom cidlu je (v prevodovce) normalne ozubene kolecko., ktere se toci a pak se to dal v tom cidel prevadi na nejake pulzy (asi) a dal uz vede jen kabilek.
ten konektor sem vysousel, prostrik kontaktolem ale nic, jeste udelam ten reste. jinak asi budu muset sehnat na zkousku cidlo.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 811 H+ body: 0 1997 Prelude VTEC  
Basmek je teď offline  Basmek
0
PříspěvekZaslal: 7.9.2010 , 7:39   Citovat  

Zdravíčko lidi,

Z ničeho nic mi začal blbnout ukazatel rychlosti. Všechny ostatní budíky, otáčkoměr atd. fungují správně, jen rychlost se zasekává. Když na to šlápnu, tak ručička stojí, stojí a pak třeba hupsne na 55 km/h a zase stojí a někdy hupsne na 80 km/h, když brzdím, tak zase pěkně naopak, dokuď nestojím na místě, tak je tam pořád 20-30 km/h, nevíte, co by s tím mohlo být? Je to asi tři týdny, co jsem měnil žárovky v podsvícení a samozřejmě jsem musel, já kokos, vlézt i k ručičkám a právě do té rychlostní jsem jemně ťuknul, tzn. pinkl jsem do ní prstem, ona vyskočila na 20 km/h a zase se vrátila zpět ...

Děkuji za odpovědi Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 19 H+ body: 0 1999 Accord  
Fliper je teď offline  Fliper
0
PříspěvekZaslal: 3.5.2014 , 20:36   Citovat  

Čaute, u EJ2 mě nefunguje ukazatel rychlosti a počítadlo kilometrů jinak vše je OK, už jsem to tak koupil. Nicméně včera se budíky probraly a všechno jelo ale jen do doby než jsem vypnul motor pak už zas nic. V čem bude problém? Shánět nové budíky nebo čidlo?

Diky.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 11 H+ body: 0 1995 Civic Coupe  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Žádné
1
PříspěvekZaslal: 4.5.2014 , 17:28   Citovat  

za normálních okolností spíš odchází, nebo oxidují kontakty u snímače otáček v převodovce ... ale jestli se předchozí majitel "vrtal" v budíkách, tak ... Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 6812 H+ body: 52 1974 Z600  
spaci69 je teď offline  spaci69
0
PříspěvekZaslal: 4.1.2020 , 18:15   Citovat  

Ahoj,
mám Civica cuope G6 1,6 77 kW a blbne mi ukazatel rychlosti. Po otočení kličku bud rafička leží na nule nebo vyskočí na rychlost cca 30 km/h a po nastartování beze změny a setrvá v poloze i během jízdy. Po nějaké různě dlouhé jízdě se buď umoudří a začne ukazovat a nebo začne poletovat a občas opět spadne na nulu. Když náhodou ukazuje, tak je to většinou u rychlostí do cca 110 km/h, u vyšších lítá jak blázen. Když neukazuje co má, tak nejde ani počítadlo kilometrů. Když rafička leží na nule, tak se mi občas rozsvítí kontrolka motoru, ale ta dalším nastartování již nesvítí. Potřeboval bych poradit čím by to mohlo být.
Znepokojující je, že při odpojení čidla a otočení klíčku rafička také povyskočí na těch cca 30. Měřil jsem napětí na konektoru a na kostře překvapivě nic nemám, na středním kontaktu je 12 V a na posledním jsou 2 V, což po prohledání internetu se zdá být málo. Mělo by být 5 V. Mám podezření na vadné budíky,ale než začnu investovat, tak bych byl vděčný za konzultaci a rady. Další možnost co mě napadá je někde chyba v kabelu, že by mohla být profláknutá izolace.
Co myslíte?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2 H+ body: 0  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nefunkční ukazatel rychlosti (C5g)
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(99373 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0983s ][ Dotazy: 123 (0.0186s) ][ GZIP on - Debug on ]