Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[0]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX 2g D16Z5 Cuká
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



  Strana 1 z 1
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 18:18   Citovat  

Zdravím, mám takovou otázečku už je to pár týdnů co mi najednou CRXo začalo cukat. Cuká to vždycky, když jedu na volnoběh a brzdím motorem, tak po přidání plynu je tam jakoby díra a najdnou to cukne, potom když držím třeba 50km/h tak prostě z ničeho nic jako kdybych plyn pustil a zase přidal, nestává se to pořád, ale je to čím dál tím častější a nedá se s tím jezdit po městě jak to až moc cuká. Ale na volnoběh jde vytočit normálně i když za ní vezmu tak jede. Už jsem vyměnil svíčky (odtrh 0,8 to jsem se dočetl tady na foru, ale to nepomohlo), vyměnil jsem víčko rozdělovače, všechny kontakty ke vstřikům jsem překontroloval a všechny držejí jak mají, je tam jiné TPS, které podle proměření funguje jak má (sice je z ebaye, ale nevím jestli to může být tím), Klapka je vyčištěná, ECU nic nebliká. Ještě mě napadly kabely ke svíčkám, ale jestli nepomůže ani to, tak už fakt netuším, a jsem z toho celej špatnej...
Jestli s tím někdo máte nějakou zkušenost, nebo by jste mi dokázaly poradit, na co se zaměřit, byl bych vám moc vděčný, děkuji Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
HanzZee je teď offline  HanzZee
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 18:36   Citovat  

Zkus zkontrolovat podtlak hadičky a kable ke svíčkam bych taky vyměnil, reset Ecu a uvidíš..může to být i tím čidlem, pokud je palivak vyčištěny a aj vedení paliva do válců, tak uz nevím. Zkus změřit ještě lambdu ta me zlobila občas a auto pak cukalo apod..
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 9 H+ body: 0  
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 18:52   Citovat  

Lambda je taky nová Úsměv
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
HanzZee je teď offline  HanzZee
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 20:50   Citovat  

Kolik tlačí palivová pumpa?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 9 H+ body: 0  
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 21:15   Citovat  

To nemám jak změřit, Ale kdyby tlačila málo tak by to dělalo pořád ne? ono to právě dělá jenom někdy... Prostě jedu třeba 5 kiláku 50 a neudělá to, pak vyjedu z města jedu 120 vjedu do města a začne to dělat...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 21:22   Citovat  

Svíčky, Kabely máš jaké? Rozdělovač?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2608 H+ body: 29 2009 Accord Tourer  
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 21:58   Citovat  

Svíčky jsem kupoval od NGK s odtrhem 1 a udělal jsem na nich odtrh 0,8 (když jsem pročítal forum, tak to tam nějakej týpek psal, že je 0,8 je ideál) Kabely jsou origo, a rozdělovač vypadá zdravě, akorád víčko nebylo dobrý, tak jsem tam dal nový.
Mám tady ještě jednu ECU, tak jsem je zkusil vyměnit a zítra to odzkouším, podtlaky jsem prošel, ty jsou v cajku. Zítra ještě zkusím přendat lambdasondu na konec svodů, aby to brala ze všech 4 válců protože origo to tak bylo, ale mám na autě 4-2-1 svody a teď je tam lambda jenom jakoby na jednom válci. (nevím jestli to má nějakej vliv, ale jezdilo to tak normálně Velmi šťastný) A ještě vyměním paliv filtr a projdu vedení paliva až k válci. Jestli ani to nepomůže, tak koupím nový kabely a vyměním je, ale jestli nepomůže ani to, tak fakt nevím....
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 22:34  Naposledy upravil Minor dne 7.1.2020 , 22:38, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ecu bývá v 99% v pořádku, pochybuju, že výměna pomůže.
Lambda je správně blízko u motoru, jen na jednom svodu. Na konec ji ani nedávej, nebude pracovat ve správném teplotním rozmezí a bude to nejspíš vyhazovat chybu. A nepojede to dobře.
Myslel bych si, že je chyba v tlaku paliva.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13637 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 22:38   Citovat  

Tlak paliva jo? Kolik by měl být tlak, a jak zjistím jestli regulátor funguje správně? Když bych teda vyřadil ten regulátor a Nahodil místo něj Externí? pomohlo by to?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 22:39   Citovat  

Tlak paliva měřený na liště má být myslím asi 2,5 - 3 kPa nebo nějakých jednotek, najdeš to v manuálu.
Ale začal bych prostě tím filtrem.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 13637 H+ body: 88 1990 Civic VTEC  
Hanny je teď offline  Hanny
0
PříspěvekZaslal: 7.1.2020 , 22:46   Citovat  

Dobrá, tak já se nejdřív vrhnu na tu palivovou soustavu. Úsměv
Díky za rady (aspoň vím na co se zaměřit) až na něco přijdu, tak se ozvu. Úsměv Velmi šťastný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 25 H+ body: 0  
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2020 , 8:24   Citovat  

Špatně seřízene tps, nema správně minimální pozici, ecu pak vypíná vstriky i když už by nemela
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5202 H+ body: 45 1988 Prelude  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 8.1.2020 , 23:45   Citovat  

takové chování je typické pro TPS
takže bych začal tím jak píše Monty Mrk zvlášť po tom, co došlo k výměně
při zavřené klapce naměříš 0,5 V, při plně otevřené 4,5 V
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  
    
Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 3997 H+ body: 27 1990 CR-X  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda CRX 2g D16Z5 Cuká
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(98173 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 0.0669s ][ Dotazy: 83 (0.0145s) ][ GZIP on - Debug on ]