Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 327, 328, 329  Další 
Zaslat odpověď



  Strana 328 z 329
longbow je teď offline  longbow
PříspěvekZaslal: 25.4.2020 , 15:18   Citovat  

panNedra napsal:
Obrázek řekne vše

Tak pod kaslíkem je modrej 5ti pin a po propojení podle obrázku se nic neděje. Dvoupinovej jsem vůbec nenašel..


DSC_3193.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_3193.JPG, 2.77 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2020 , 16:55   Citovat  

longbow napsal:
Tak pod kaslíkem je modrej 5ti pin a po propojení podle obrázku se nic neděje. Dvoupinovej jsem vůbec nenašel..

Dvoupin je blíž středovému tunelu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
longbow je teď offline  longbow
PříspěvekZaslal: 26.4.2020 , 10:20   Citovat  

piskot napsal:
Dvoupin je blíž středovému tunelu.

A nevíš jakou mají mít alespoň barvu, ty kabely? Nevím jestli se v tom předtím někdo hrabal, ale našel jsem tam akorát 2 páry kabelů, jeden šedivej pár ufiknutej a zamotanej izolačkou a druhej zelenej pár kabelů, ufiknutej a zakončenej smršťovačkou. Ale konektor žádnej.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 5  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.4.2020 , 14:59   Citovat  

piskot napsal:
Dvoupin je blíž středovému tunelu.


Nesouhlasim, oba doagnosticke konektory jsou vedle sebe.
Vecer se podivam, ted mam cas jen odepsat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 277  
Bryndza je teď offline  Bryndza
PříspěvekZaslal: 27.4.2020 , 0:04   Citovat  

Nazdar klubáci, už z vás niekto menil spojku na Accord coupé cg4 F20B7? Chcel som sa opýtať akú ste tam dávali spojkovú sadu. Na PL fóre som našiel že tam dávali Exedy HCK2029 len som zistil že tam je rozdiel v priemere.
Origo sada na cg4 Exedy Hck 2032 má vonkajší priemer 212mm zato Hck 2029 má priemer 224mm.
Bohužiaľ som našiel na predaj len Hck2029 a ostatné niesu na sklade tak si chcem byť istý že to bude sedieť.
Vopred ďakujem za odpovede a pomoc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.5.2020 , 21:52   Citovat  

Setkání generací...


IMG_20200503_185130.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20200503_185130.jpg, 1.03 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 11.5.2020 , 11:22   Citovat  

Ahoj všem,

potřeboval bych se poradit ohledně HID výbojek pro ATR. Řeším, jestli lze dát do dálkových světel rovněž HID výbojku, protože dle servisního manuálu je tam toto: SESTAVA SVÌTLOMETU SMÌROVEK/PØEDNÍCH PARKOVACÍCH SVÌTEL/HLAVNÍCH SVÌTLOMETÙ:
HLAVNÍ SVĚTLOMETY: 55/35W (pomocí HID lampy): 55/35W (pomocí HID lampy)
PŘEDNÍ PARKOVACÍ SVĚTLO: 5W
SVĚTLO INDIKACE ZMĚNY SMĚRU: 21W

Takže jestli to dobře chápu, je tam zmíněná 2x HID lampa, tedy xenon. Otázkou zůstává, jestli lze napojit obě výbojky na jeden balast? Utáhne to? Je k tomu potřeba asi nějaká redukce pro zapojení dálky a potkávačky naráz?

Děkuju za info! Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 74 1999 Accord Type-R  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2020 , 19:07   Citovat  

Výbojka na dálkový samostatně nelze. Pomocí HID lampy je pouze tlumené (35W) a je to dvakrát, protože pravá a levá strana. 55W je normální H7 nebo H1 nebo něco takovýho. Dálkový na výbojku jdou pouze jako tzv. Bixenon - elektromagneticky ovládaná clonka tlumeného světla.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 277  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2020 , 20:30   Citovat  

Zdravím máte někdo na A6g ALU kola s et 40 r16 a pneu 205 /50 ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 206 1999 Prelude VTi-S  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2020 , 14:42   Citovat  

rejty napsal:
Zdravím máte někdo na A6g ALU kola s et 40 r16 a pneu 205 /50 ?

Ptáš se, jestli se vejdou?
Malá obrazová nápověda, ET39, R15, gumy podle předpisu.


ACC1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ACC1.jpg, 2.54 MB

ACC2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ACC2.jpg, 1.8 MB

ACC3.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ACC3.jpg, 1.29 MB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2020 , 18:43   Citovat  

rejty napsal:
Zdravím máte někdo na A6g ALU kola s et 40 r16 a pneu 205 /50 ?


Mal som zimne 195/50 R15 ET35 a letne 205/50 R16 ET 40 a so seriovym podvozkom. Vsetko sedelo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 478 2008 CR-V  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2020 , 19:31   Citovat  

piskot napsal:
Ptáš se, jestli se vejdou?
Malá obrazová nápověda, ET39, R15, gumy podle předpisu.

Jen mi šlo o to jestli to má někdo taky takový rozměr


IMG_20200518_190826.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20200518_190826.jpg, 301.31 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 206 1999 Prelude VTi-S  
rejty je teď offline  rejty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2020 , 19:31   Citovat  

tukkan napsal:
Mal som zimne 195/50 R15 ET35 a letne 205/50 R16 ET 40 a so seriovym podvozkom. Vsetko sedelo.

Super děkuji
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 206 1999 Prelude VTi-S  
Legendary21 je teď offline  Legendary21
PříspěvekZaslal: 8.6.2020 , 11:41   Citovat  

Zdary, chci se zeptat jestli nevíte o nakým spolehlivým servisu na Hondu v okolí Plzně.
Potřebuji vyměnit hřeben řízení s trubko hadici na Acco 6g a můj servisak se do toho nechce pouštět, tak se ptám. Díky za odpověď.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 11  
SlaveZer0 je teď offline  SlaveZer0
PříspěvekZaslal: 8.6.2020 , 14:15   Citovat  

Ahoj, řešil někdo SWAP předních třmenů na 2.0? Uvažuju zda tam nezkusit nacpat buď třmeny z ATR, případně z 3.0V6. Zajímalo by mě zda šel přehodit čistě jen třmen a zda se pro to pak našel adekvátní kotouč na 4 díru, nebo zda to ve výsledku bude větší přestabva vč. nábojů atd...díky.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 87 1999 Accord  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.6.2020 , 19:39   Citovat  

Nevite jestli maji Accordy stejné řidicí jednotky ABS s Accordem TypeR??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4914 1999 Accord Type-R  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2020 , 13:22   Citovat  

Koukal jsem do Honda ESM. Žádná zmínka o tom, že by jednotka ABS byla pro TypeR jiná.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.6.2020 , 17:30   Citovat  

Výborne ted uz to jenom sehnat. Měnil to už někdo? Kde to je? Ma někdo fotku? Nebo nějake info jestli se to dá doma?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 4914 1999 Accord Type-R  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2020 , 20:57   Citovat  

Je to jen ten bazmek vpravo u čerpadla posilovače řízení, mezi hrdlem nádržky pro kapalinu ostřikovačů a nádržkou pro olej serva řízení.
"ABS Control Unit" je na něm z boku.
Ápropos, co ti to vyblikalo za chybu? Pojistky máš zkontrolovaný?


Clipboard01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Clipboard01.jpg, 67.93 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2020 , 11:12   Citovat  

Pánové,
Schéma zapojeni radia s bose aparaturou ?
V přírucce A6g nemohu najit.
Diky l
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 133 2001 Accord  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2020 , 20:13   Citovat  

Tohle...?


Clipboard01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Clipboard01.jpg, 97.5 kB

Clipboard02.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Clipboard02.jpg, 110.94 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
Phoxinus je teď offline  Phoxinus
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2020 , 8:42   Citovat  

piskot napsal:
Tohle...?


Doufam ze ano, diky !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 133 2001 Accord  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.6.2020 , 16:58   Citovat  

Ahoj funguje nějaký knock senzor krom originálu?
Koukal jsem, že někdo kupuje i na ebayi a fungují jim.
Já zkusil Meat Doria a samozřejmě nefunguje a hlásí chybu.
V Hondě za něj chtějí 6100,- Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 246 2002 Accord  
Hanus je teď offline  Hanus
PříspěvekZaslal: 22.6.2020 , 20:46   Citovat  

ja bral cidlo klepani tady od mota. Urcite me vyslo pod 1t i s postovnym. Stare se mi rozpadlo na aute, nove jsem pripojil a nevim o nem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 26 1999 Accord Type-R  
potruss je teď offline  potruss
PříspěvekZaslal: 23.6.2020 , 21:27   Citovat  

Zdravím, mám čerstvě Accorda 6g, nemám origo rádio a s tím co mám mi nehraje subwoofer, který tam je stále originálně. U subwooferu je boss equalizer (origo) a pod sedačkou spolujezdce mám i zesilovač. Potřebuju poradit s tím co, kde a jak zapojit (ze schématu jsem nic nevyčetl). Všechny 4 repráky hrají bez problémů. Pokud už to tady bylo tak mě aspoň zkuste odkázat... Jsem tu nový a je tu přez 300 stránek. Za jakoukoliv pomoc děkuju
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 1  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2020 , 22:18   Citovat  

potruss napsal:
Zdravím, mám čerstvě Accorda 6g, nemám origo rádio a s tím co mám mi nehraje subwoofer, který tam je stále originálně. U subwooferu je boss equalizer (origo) a pod sedačkou spolujezdce mám i zesilovač. Potřebuju poradit s tím co, kde a jak zapojit (ze schématu jsem nic nevyčetl). Všechny 4 repráky hrají bez problémů. Pokud už to tady bylo tak mě aspoň zkuste odkázat... Jsem tu nový a je tu přez 300 stránek. Za jakoukoliv pomoc děkuju


Nevím jestli se to probíralo tady, ale návod v en s fotkama je tudy tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 624 1999 Civic VTEC  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2020 , 12:46   Citovat  

Ahoj, budu zkoušet měnit ECU, umí tady někdo nakódovat immo? Mám jen černý klíč. zmatenej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 246 2002 Accord  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2020 , 22:40   Citovat  

DJRICO napsal:
Ahoj, budu zkoušet měnit ECU, umí tady někdo nakódovat immo? Mám jen černý klíč. zmatenej

Soudě podle toho schématu výměna ECU nemá na imobilizér vliv.


Clipboard01.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Clipboard01.jpg, 63.83 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2020 , 22:56   Citovat  

piskot napsal:
Soudě podle toho schématu výměna ECU nemá na imobilizér vliv.

No bylo mi řečeno, že je nutný immo propojit k jiný ECU. Tak nevím.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 246 2002 Accord  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2020 , 11:16   Citovat  

DJRICO napsal:
No bylo mi řečeno, že je nutný immo propojit k jiný ECU. Tak nevím.


Já taky ne... Úsměv
Ze schématu nevyplývá, zda ty dva dráty, kterými jsou propojeny immo a ECU jsou jen bináry nebo je to nějaká komunikace mezi nimi. Pokud už máš jinou ECU, nezbývá, než to vyzkoušet ty ECU prohodit.

Navíc nikde v trouble chartech nepíšou, že by se po výměně ECU mělo dělat párování s imobilizérem.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Příspěvky: 2381 1999 Accord  

  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 327, 328, 329  Další 
Zaslat odpověď



 Časy uváděny v GMT + 1 hodina  
    
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžete k příspěvkům připojovat soubory
Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
Nemůžete moderovat Vaše témata v tomto fóru.



Board Security

(98973 útoků)
::  www.honda-club.cz  :: Témata RSS TOPlist

[ Čas: 1.0177s ][ Dotazy: 153 (0.9229s) ][ GZIP on - Debug on ]